Berømtheder og deres tilknytning til Narcotics Control Bureau (NCB) er så langt væk fra slut. Nå, det hele startede med den elskede Sushant Singh Rajputs død, og det var bare et spørgsmål om tid, at sandheden var åben. Kort efter viste det sig at være en narkoundersøgelse. Apropos stoffer, lad os krydse vores veje med Indiske berømtheder, der blev anholdt for narkotikarelaterede sigtelser.

Det her bliver interessant, og du kommer til at læse navne, der kan være chokerende, så her spørger jeg dig, er du klar til at sluge?

Hvis ja, fortsæt!Berømtheder, der blev anholdt for narkotikarelaterede sigtelser

10 berømtheder, der blev anholdt for narkotikaforbrydelser

På vej op er listen over berømtheder, der blev arresteret til stofbrug.1. Rhea Chakraborty

Denne skuespillerinde blev arresteret af NCB, da hele narkotikavinklen kom i rampelyset, der involverede Sushant Singh Rajputs dødssag. Efterforskningen foregår stadig, men Rhea blev senere løsladt mod kaution.

Læs også: ZEE5 lanceret i USA med det største bibliotek af sydasiatisk indhold

2. Deepika Padukone

Hvor chokerende det end måtte være, blev Deepika Padukone også for nylig tilkaldt af Narcotics Control Bureau (NCB), da nogle af hendes Whatsapp-samtaler blev offentliggjort offentligt. Det var en del tid, Deepika skulle bruge efterfulgt af flere timers krydsspørgsmål.

3. Karan Johar

Karan Johar blev angiveligt indkaldt for narkotikapåstande over en video, der gik viralt over sociale medier. Videoen blev hurtigt en stor kontrovers, da store navne som Ranbir Kapoor, Vicky Kaushal, Malaika Arora osv. kom ind i billedet.

Berømtheder, der blev anholdt for narkotikarelaterede sigtelser

4. Rakul Preet Singh

Efter Rheas afsløring blev Rakul Preet Singh også indkaldt af NCB for narkotikakrav. Hendes navn dukkede op under den igangværende efterforskning for Sushant Singh Rajput.

5. Sara Ali Khan

Mere end fem timers efterforskning var intet andet end et mareridt for Sara Ali Khan, da hun også blev indkaldt til afhøring i forbindelse med et narkokartel. Dette var ude ved højlys dag, efter at Rhea Chakraborty spildte bønnerne på listen over Bollywood-skuespillere involveret i stoffer.

6. Mahesh Bhatt

Sushants bortgang affødte en del diskussion i luften, og Mahesh Bhatt blev også en del af det. Kernen i afhøringen blev aldrig rigtigt offentliggjort i medierne, men beskyldningerne om stofmisbrug på Mahesh Bhatt blev noget af et problem for ham.

Berømtheder, der blev anholdt for narkotikarelaterede sigtelser

7. Shraddha Kapoor

Shraddha Kapoor var en anden berømthed på NCB's radar. Hendes chats med Jaya Saha, som tilfældigvis også er talentchef for Sushant, havde en narkotikarelateret diskussion med Shraddha Kapoor. Kort efter hændelsen blev Shraddha indbragt til afhøring.

Berømtheder, der blev anholdt for narkotikarelaterede sigtelser

8. Arjun Rampal

Arjun Rampals problemer med NCB hobede sig op, da hans grillsession næsten fortsatte i 7 timer i træk. Arjuns australske ven, Paul Bartel, blev arresteret i en narkosag, som havde været i konstant kontakt med Agisialos Demetriades, en narkohandler.

9. Bharti Singh og Harsh Limbachiya

Den berømte komiker og nu et par, Bharti Singh og Harsh Limbachiya blev også anholdt for stoffer af NCB. De blev ransaget, og der blev fundet marihuana i små mængder i deres lokaler. Kort efter modtog en kaution på Rs. 15.000/stk blev bevilget.

Berømtheder, der blev anholdt for narkotikarelaterede sigtelser

10. Komal Rampal

Arjun Rampals søster Komal Rampal blev også indkaldt af NCB til yderligere afhøring. Spørgeskemaet varede i seks timer. Hun blev arresteret, da Arjun Rampal tog hendes navn for at definere en medicin, der var forbudt, tilhørte hendes søster.

Afslut

Pyha! Det var en del navne.

Internettet gik helt amok, da disse navne dukkede op i medierne. Når alt kommer til alt, elsker vi at vide, hvad der sker med celebs, ikke?

Efterforskningen er stadig i gang, og det kan være for tidligt at afsige en dom.