Hjemmefilmdatoer er en af ​​de bedste måder at tilbringe tid med din kæreste på; alt hvad du behøver er lidt komfort, nogle appetitvækkere og den fantastiske film til en perfekt hjemme-film-date. En skøn film, som din kæreste sætter pris på, er også essentiel, så her er de 10 bedste film at se med din kæreste, mens du hygger derhjemme.

Top 10 film at se med din kæreste

Så her er 10 af de bedste film, du kan se med din partner og nyde din hjemme-filmdato:en. Efter (Filmserie) (2019-nutid)

Hvis romantik er din flugt, er After & After We, Collided højst sandsynligt den bedste film at se med din kæreste. Det er en film om en pige ved navn Tessa, som har været en dedikeret studerende, lydig datter og hengiven kæreste til sin gymnasiekæreste i årevis.

Da Tessa begynder på sit første semester på college, begynder hendes liv at ændre sig efter at have mødt en fyr. Hardin er en hård og urolig fyr, der får Tessa til at tvivle på sit liv og stille spørgsmålstegn ved alt, hvad hun troede, hun vidste om sig selv og hvad hun vil have ud af livet.to. Kysseboden (Filmserie) (2018-nutid)

Kissing Booth er en anden vidunderlig Rom-com-film at se med din kæreste. Det er en historie om to bedste venner og hans bror, og Elles første kys med sin bedste vens bror fører til en forbudt romance med den hotteste dreng i skolen.

Det sætter Elle og Lees venskab i fare; disse to bedste venner har nogle grundregler at følge for at bevare deres venskab, men tingene ændrer sig, da Elle forelsker sig i sin bedste vens bror.

3. Træk ikke vejret (2016)

Hvis du og din kæreste kan lide gyser og thrillere, kunne ikke trække vejret være et glimrende valg. Det er en utrolig thriller- og gyserfilm om tre ballademagere, der bryder ind i huset til Norman, en blind Golfkrigsveteran, for at stjæle hans rigdom.

Til deres tragedie udforsker de, at Norman ikke er så magtesløs, som han ser ud til. Han er nok blind, men han er klogere end dem; de satte deres liv i fare for at håndtere den blinde mand.

Fire. Twilight-serien (2008-2012)

Den mest berømte og kendte filmserie er Twilight. Da Bella Swan flytter til en lille by i det nordvestlige Stillehav, mødte hun og blev forelsket i Edward Cullen, en bizar medstuderende, der afslører sig selv som en 108-årig vampyr.

Filmserien skildrer karaktererne, der kæmper mod deres fjender, og Bella, der forsøger at være sammen med en vampyr, Edward, og hans familie. Der er talrige plot-drejninger, der involverer romantik og slagsmål.

5. Fem fod fra hinanden (2019)

Det er en af ​​de bedste film for ethvert par at se sammen, fordi den er fyldt med følelser og romantik. Stella, en sytten-årig cystisk fibrose-patient, tilbringer størstedelen af ​​sin tid på hospitalet. Hendes verden er fyldt med vaner, begrænsninger og selvkontrol, som alt sammen bliver sat på prøve, da hun møder Will, en absurd charmerende teenager, der lider af samme sygdom.

Der er en umiddelbar sammenhæng, men reglerne siger, at de skal holde en sikker afstand mellem hinanden. Hvilket kunne skade dem begge på grund af deres sygdom, da de forelsker sig i hinanden, finder vanskeligheder sted.

6. Midnatssol (2018)

Midnatssolen er en anden følelsesladet og romantisk film. Katie Price, 17, har siden hun var barn levet med en livstruende følsomhed over for sollys. Hun kan ikke gå ud i løbet af dagen. Efter mørkets frembrud udvides hendes verden, da hun går ud for at fremføre sin guitar for spontane rejsende og møder en fyr.

Charlie, en ung mand, hun har været forelsket i i årevis. Katie ønsker inderligt at dække sin sygdom fra hendes uvidende nye forelskelse, da skæbnen bidrager til en spirende romantik, og tingene tager en drejning for dem.

7. Mig før dig (2016)

Endnu en fantastisk film om en pige ved navn Louisa Clark, som er arbejdsløs og søger arbejde. Hun finder endelig en, der vil kræve, at hun tager sig af Will Traynor, en lammet mand, der har opgivet håbet om at leve sit liv. Louisa forsøger at opmuntre ham, da de to hurtigt knytter bånd.

8. Udrensningen (Filmserie) (2013-2021)

Endnu en gyser- og gyserfilmserie til en tur, den handler om en film, hvor en rig og magtfuld familie bliver taget til fange for at huse målet om et morderisk kollektiv under udrensningen. Udrensningsdagen indtræffer for at opretholde disciplin blandt kriminelle, men det tager en stor drejning, når tingene falder fra hinanden. Hver film i serien har unikke og interessante gyseredrejninger.

9. Holidate (2020)

En julefilm er aldrig kedelig, og Holidate handler om to singler, der er fremmede og er trætte af højtiden. De laver en plan og aftaler kun at møde hinanden i ferien, så de ikke udvikler følelser for hinanden, men senere tager tingene en drejning for dem.

10. Venner med fordele (2011)

Sidst, men ikke mindst, overbeviser Jamie, en New York-baseret headhunter, Dylan om at arbejde for GQ. De bliver hurtigt bekendtskaber, men situationer bliver komplekse og svære, når de to desillusionerede kærester tilføjer intime relationer til deres forbindelse.

Justin Timberlake som Dylan og Mila Kunis som Jamie i Screen Gems' FRIENDS WITH BENEFITS.

Læs også: Conan O'Brien siger farvel til sit sene aftenshow

Afsluttende ord

Dukannubrugealleafdinetidbinge-watchingDissefilm;dukanhenvisetildetfilmopførtover;vilavetjo datilomfattetilbred vifteafgenrerduikkekeder sig.God binge-watching!