Til alle dem, der har evig kærlighed til chokolade, diskriminerer du, når det kommer til at holde dig til et bestemt chokolademærke? Hvis ikke, så lad os tage dig med på en fornøjelsestur for at finde nogle af de bedste chokoladeproducenter i hele verden.Kærligheden til chokolade er universel. Det er lige meget, hvilken del af jorden du kommer fra; du kan aldrig sige nej til chokolade. Den læbe-smagende smag af kakao, når den smelter ind i din mund, beroliger dine smagsløg som intet andet. Chokolade er også tilfældigvis et fremragende antidepressivt middel. Ifølge et par undersøgelser, når de kombineres med dopamin i hjernen, frigiver de dine stresshormoner og får dig til at føle dig afslappet.

Hvad er de bedste chokolademærker i verden?

Den kemiske reaktion, søde duft af kakao og den fascinerende smag af chokolade gør det til en yndlingsforkælelse for alle. Uanset om du køber det til en du holder af eller forærer det til dig selv, så gå ikke glip af at smage nedenstående chokolader fra premium-producenter over hele verden.

1. Grøn & Sort

Hvis du er en kender af økologisk gourmetchokolade, vil denne helt sikkert blive din favorit. Green and Black's er et førsteklasses navn fra Storbritannien, der bruger kakaobønner fra Trinitario til at give chokoladerne den mest eftertragtede rige smag. Blandingen af ​​ingredienser som vanilje, sukker og kakaosmør tilføjer yderligere sødme til smagen.Denne chokolade smelter lige ind i munden og giver dig en unik oplevelse, noget du måske ikke har smagt før.

2. Richart

Richart er et fransk chokolademærke, der har skabt lækre gourmetchokolader og macarons siden 1925. Arven fra virksomheden fortsætter, og det samme gør dens rige smag. Mærket har vundet adskillige priser, hvoraf Frankrigs Ruban Bleu er en af ​​dem.

Du kan købe dens pakke gourmetchokolade og give dine kære gave ved lejligheder som fødselsdage, bryllupper og jubilæer.

3. Ferrero Rocher

En af de mest populære og en favorit blandt mange, Ferrero Rocher er en lækkerbisken til dine smagsløg. Den guldindpakkede blanding og blandingen af ​​smag gør denne chokolade til en must-smage for alle chokoladeelskere.

Oprindelsen af ​​Ferrero Rocher går tilbage til 1982 i Europa. Det bedste ved dette mærke er, at du kan smage en række forskellige smagsvarianter, lige fra barer af milchokolade til ristede hasselnødder og andet. En anden bemærkelsesværdig ting ved dette mærke er, at det tilføjer lecithin som en vigtig ingrediens. Forskning tyder på, at denne ingrediens er et middel mod depression, angst og højt kolesteroltal.

4. Bettys

Sofistikering, elegance og rigdom er et par superlativer, der beskriver dette mærke bedst. Deres eksklusive kollektion af luksuschokolade er blevet verdensberømt. Fra de sublime aromaer til den rige smag og en overdådig præsentation, finder Bettys sin plads hos en af ​​de bedste producenter af luksuschokolade.

Nogle af de mest eftertragtede muligheder, som du kan prøve, er likørtrøfler, seje florentinere og pebermyntecremer. Mærket er også kendt for at producere chokolade ved hjælp af ganache og schweizisk mælk, hindbær og flormelis.

5. Teuscher

National Geographic har kåret dette mærke til den bedste chokolade i verden; af alle de rigtige grunde. Denne schweiziske chokoladeproducent stjæler dit hjerte ved at levere en unik chokoladeoplevelse, og vi lover, at du ikke vil slå dig ned med kun én.

Brugen af ​​de bedste naturlige ingredienser og en unik kombination af nødder og frugter, gør dem til et valg for alle. Teuscher er også kendt for sin marcipansmag af chokolade. Hvis du er deres førstegangskøber, anbefaler vi Champagne Trøfler.

6. Vosges High Chocolate

Hvis du vil prøve noget unikt og fornemt, er Vosges Haut Chocolat det bedste navn. Dette mærke er kendt for sine kreative udvalg af smagsvarianter lige fra røgede trøfler, bacontrøfler og andre.

Det, der får Vosges Haut Chocolat til at skille sig ud fra resten af ​​mærkerne, er, at det tager inspiration fra smagene fra forskellige lande til at lave sine chokolader. De indiske karry-chokolader er de mest solgte produkter fra mærket. Desuden kan du ikke vende det blinde øje til dens uforlignelige præsentation af chokolade.

7. Richard Donnelly Chokolader

Richard Donnelly producerer nogle af de mest kunstneriske klassiske chokoladestile, som måske er velkendte at smage, men som stadig forbliver unikke på deres egen måde. Du kan også vælge dette mærke til at tilpasse chokolade til at præsentere for dine kære.

En blanding af smag, rigdommen af ​​kakao og andre ingredienser gør dem til en enestående chokoladeproducent.

8. Godiva Chocolatier

Et andet førende luksusmærke af chokolade, som vi anbefaler til alle chokoladefans, er Godiva Chocolatier. Dette tyrkisk ejede mærke har arvet sit navn fra Lady Godiva. Mærket producerer nogle af de mest lækre chokolader ved at bruge forskellige ingredienser lige fra frugter, nødder, kaffebønner og andre.

Godiva Chocolatier producerer også karamelchokolade, mælkechokolade, chokoladekiks, frugter dækket af chokolade, nødder dækket af chokolade og andre produkter. En anden faktor, der er værd at nævne om dette mærke, er, at det hvert år producerer 30-40 nye opskrifter på chokolade fulde af forskellige smagsvarianter og formler. Mærket fungerer som en godbid for alle chokoladeelskere.

9. Guylian

Denne belgiske virksomhed har været en kendt chokoladeproducent siden 1960'erne, og det fortsætter den med. Mærkets mest elskede kreation er dens muslingeskalpraline med hasselnød, med hasselnød overtrukket med rig kakao.

Du kan også finde andre produkter såsom indpakkede trøfler og barer fra mærket og nyde dem til dit hjertes lyst. Hver af kreationerne fra dette mærke er værd at smage.

10. Theo

Theo er muligvis den nyeste chokoladeproducent på listen; dog ikke ringere end andre mærker. Mærket er kendt som den første økologiske fairtrade-certificerede kakaoproducent i USA. Bønnerne kommer fra lande som Venezuela, Madagaskar, Costa Rica og Den Dominikanske Republik, hvorefter producenterne blander dem i de fineste økologiske ingredienser.

Ud af alle de kategorier, som virksomheden producerer, forbliver dens Classic og Limited Edition favoritten af ​​alle.

Chokolade er en øjeblikkelig stemningsløfter, en efterspurgt gaveide og en beroligende dessert. Du kan ikke sige NEJ til dem. Nu hvor du kender de bedste chokolademærker – vælg din favorit.